loreal paris suchy sampon pro objem vlasu magic shampoo invisible dry shampoo 200 ml 03 sweet fusion

Chcete vědět, kdy budou podobné produkty ve slevě? Přihlaste se nebo se registrujte zdarma do Papio klubu. Upozorníme vás ihned, jakmile cena reálně klesne!
Filtruj



Kosmetika

Účinek

Použití

Typ pleti

Původ

Forma kosmetiky

Značka

Pro koho?

Aktivní látky






Uprav filtr

Na základě tvého hledání loreal paris suchy sampon pro objem vlasu magic shampoo invisible dry shampoo 200 ml 03 sweet fusion jsme pro tebe našli tyto kosmetické produkty.

Zruš filtr
x
loreal paris suchy sampon pro objem vlasu magic…
x

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Osvěží vaše vlasy a zanechá je provoněné jemně květinovou vůní.

Batiste Suchý šampon na vlasy s hravou květinovou vůní Floral Esences (Dry Shampoo) 200 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
74.38 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Vaše vlasy budou plné objemu.

Batiste Suchý šampon pro objem vlasů Volume 200 ml

krasa.cz, na vlasy, suchá, kosmetika pro ženy, notino.cz, šampón
92.56 Kč

Batiste Eden Bloom, 200 ml, Šampony pro ženy, Suchý šampon Batiste Eden Bloom vrátí vašemu účesu objem a svěží vzhled. Užijte si pocit čistých vlasů i bez nutnosti jejich umytí. Vlastnosti: pohlcuje přebytečnou mastnotu vytváří více bohatý a vzdušný objem osvěžuje a provzdušňuje prodlužuje efekt umytých vlasů Jak používat: Nádobu před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně vmasírujte do jednotlivých pramenů a poté důkladně vyčešte. méně

Batiste Eden Bloom suchý šampon pro objem vlasů 200 ml

notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
119.00 Kč

Batiste Wonder Woman, 200 ml, Šampony pro ženy, Suchý šampon Batiste Wonder Woman vrátí vašemu účesu objem a svěží vzhled. Užijte si pocit čistých vlasů i bez nutnosti jejich umytí. Vlastnosti: pohlcuje přebytečnou mastnotu vytváří více bohatý a vzdušný objem osvěžuje a provzdušňuje prodlužuje efekt umytých vlasů Jak používat: Nádobu před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně vmasírujte do jednotlivých pramenů a poté důkladně vyčešte. méně

Batiste Wonder Woman suchý šampon pro objem vlasů 200 ml

notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
248.00 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Vaše vlasy budou plné života a provoněné čistou, lehkou vůní.

Batiste Suchý šampon na vlasy (Dry Shampoo Clean&Light Bare) 200 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
61.16 Kč

Batiste Love is Love, 200 ml, Šampony pro ženy, Suchý šampon Batiste Love is Love vrátí vašemu účesu objem a svěží vzhled. Užijte si pocit čistých vlasů i bez nutnosti jejich umytí. Vlastnosti: pohlcuje přebytečnou více mastnotu vytváří bohatý a vzdušný objem osvěžuje a provzdušňuje prodlužuje efekt umytých vlasů Jak používat: Nádobu před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně vmasírujte do jednotlivých pramenů a poté důkladně vyčešte. méně

Batiste Love is Love suchý šampon pro objem vlasů 200 ml

notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
121.00 Kč

L’Oréal Paris Stylista The Big Hair Dry Shampoo, 100 ml, Suché šampony pro ženy, Suchý šampon L’Oréal Paris Stylista The Big Hair Dry Shampoo vrátí vašemu účesu objem a svěží vzhled. Užijte si pocit čistých více vlasů i bez nutnosti jejich umytí.Vlastnosti:nezanechává ve vlasech bílé stopyvytváří bohatý a vzdušný objempohlcuje přebytečnou mastnotuosvěžuje a provzdušňujeJak používat:Nádobu před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně… méně

L’Oréal Paris Stylista The Big Hair Dry Shampoo suchý šampon 100 ml

notino.cz, l’oréal paris, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
138.00 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Dodá vašim vlasům neuvěřitelný objem a zanechá je svěží a jemně provoněné.

Batiste Suchý šampon na vlasy s tajemnou orientální vůní (Dry Shampoo Oriental) 200 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
62.81 Kč

Revolution Haircare Dry Shampoo Revive, 200 ml, Suché šampony pro ženy, Suchý šampon Revolution Haircare Dry Shampoo Revive vrátí vašemu účesu objem a svěží vzhled. Užijte si pocit čistých vlasů i bez nutnosti jejich umytí.Vlastnosti:pohlcuje více přebytečnou mastnotudodává vlasům energii a leskosvěžuje a provzdušňujeSložení:veganský produktJak používat:Nádobu před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně vmasírujte do jednotlivých pramenů a poté důkladně vyčešte. méně

Revolution Haircare Dry Shampoo Revive osvěžující suchý šampon s kofeinem 200 ml

notino.cz, kofein, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
149.00 Kč

Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4, 200 ml, Šampony pro ženy, Šampon Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4 efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu.Vlastnosti:dodává lesk a objemintenzivně hydratujeposiluje vlasová vláknamyje vlasy více a čistí pokožku hlavyJak používat:Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. méně

Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4 šampon pro objem jemných vlasů 200 ml

notino.cz, grown alchemist, na vlasy, šampón, kosmetika pro ženy
624.00 Kč

Objemový šampon je určený převážně pro vlasy jemné a bez objemu. Dodá vlasům dlouhotrvající objem, lesk aniž by je zatěžoval.

Wella Professionals Šampon pro objem vlasů (Volumize Shampoo) 1000 ml

krasa.cz, na vlasy, šampón, kosmetika pro ženy
380.99 Kč

Objemový šampon je určený převážně pro vlasy jemné a bez objemu. Dodá vlasům dlouhotrvající objem, lesk aniž by je zatěžoval.

Wella Professionals Šampon pro objem vlasů (Volumize Shampoo) 250 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, šampón, kosmetika pro ženy
196.69 Kč

Regenerační šampon pro všechny typy vlasů je vyroben v BIO formulaci - neobsahuje silikony, ropné produkty, etoxyláty a parabeny.

Brazil Keratin Šampon pro objem vlasů (Shampoo Volume Bio) 300 ml

krasa.cz, notino.cz, brazil keratin, na vlasy, pro všechny typy, šampón, kosmetika pro ženy
150.41 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Vaše vlasy budou plné života a provoněné svěží třešňovou vůní.

Batiste Suchý šampon na vlasy s třešňovou vůní (Dry Shampoo Cherry With A Fruity & Cheeky Fragrance) 200 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
64.46 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Osvěží vaše vlasy a zanechá je provoněné jemně květinovou vůní.

Batiste Suchý šampon na vlasy s květinovou vůní (Dry Shampoo Blush With A Floral & Flirty Fragrance) 200 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
64.46 Kč

GK Hair Dry Shampoo, 219 ml, Suché šampony pro ženy, Suchý šampon GK Hair Dry Shampoo vrátí vašemu účesu objem a svěží vzhled. Užijte si pocit čistých vlasů i bez nutnosti jejich umytí. Vlastnosti: zlepšuje více texturu vlasů prodlužuje efekt umytých vlasů vytváří bohatý a vzdušný objem pohlcuje přebytečnou mastnotu Jak používat: Nádobu před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně vmasírujte do jednotlivých pramenů a poté důkladně… méně

GK Hair Dry Shampoo suchý šampon pro absorpci přebytečného mazu a pro osvěžení vlasů 219 ml

notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
381.00 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Zanechá vaše vlasy svěží a jemně provoněné.

Batiste Suchý šampon na vlasy s jemnou svěží vůní (Dry Shampoo Original With A Clean & Classic Fragrance) 200 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
59.50 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Zanechá vaše vlasy svěží a provoněné jemnou vůní tropického ovoce.

Batiste Suchý šampon na vlasy s vůní tropického ovoce (Dry Shampoo Tropical With A Coconut & Exotic Fragrance) 200 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
65.29 Kč

Vichy Dercos Energising, 150 ml, Suché šampony pro ženy, Suchý šampon Vichy Dercos Energising vrátí vašemu účesu objem a svěží vzhled. Užijte si pocit čistých vlasů i bez nutnosti jejich umytí.Vlastnosti:pohlcuje přebytečnou mastnotudodává vlasům energii více a leskvytváří bohatý a vzdušný objemvyživuje a posilujeSložení:produkt je hypoalergenníJak používat:Nádobu před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně vmasírujte do jednotlivých pramenů a poté důkladně vyčešte. méně

Vichy Dercos Energising suchý šampon pro objem vlasů 150 ml

notino.cz, dermokosmetika, vichy , na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
409.00 Kč

Šampon dodává jemným vlasům objem a plnost již po prvním použití. Důkladně vlasy myje a zároveň posiluje jejich strukturu. Složení bez parabenů, barviv, živočišných přísad, silikonů a minerálních olejů z něj dělá 100% veganský produkt, více který je vhodný zejména pro jemné a tenké vlasy. Vaše vlasy budou po použití objemné, zářivě lesklé a plné života. méně

Kallos Jemný šampon pro objem vlasů s bambusem Vegan Soul (Shampoo) 1000 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, šampón, vegan kosmetika, kosmetika pro ženy
78.51 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Zanechá vaše vlasy svěží a jemně provoněné.

Batiste Dry Shampoo Clean & Classic Original suchý šampon na vlasy 50 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
40.50 Kč

Nemáte zrovna čas umýt si vlasy? Pak je pro vás OSiS Refresh Dust tou pravou volbou! Suchý šampon = praktický pomocník nejen na cestách! Tento suchý šampon pro objem vlasů osvěží vaše vlasy ve chvíli, více kdy nemáte čas si je umýt. Navrátí jim požadovaný objem, poskytne spoustu struktury a jemnou kontrolu. Dokonce i mastné vlasy budou opět vypadat svěže a plné energie! Vhodné i pro muže. méně

Schwarzkopf Professional Suchý šampon pro objem vlasů Refresh Dust 300 ml

krasa.cz, na vlasy, suchá, šampón
155.37 Kč

Šampon na vlasy Volume White Grapefruit & Mosa Mint s vůní čerstvě vymačkaných citrusových plodů, osvěžující máty a sametové broskve je určen pro všechny typy vlasů. Dokonale vlasy myje, vyživuje je, hydratuje a dodává jim více chybějící objem. Je k vlasům velmi šetrný, neobsahuje parabeny, barviva, ftaláty ani parafín. Zanechává vlasy dokonale čisté, hladké a jemné. méně

Herbal Essences Šampon pro objem vlasů Volume White Grapefruit & Mosa Mint (Shampoo) 400 ml

krasa.cz, máta, grapefruit, na vlasy, pro všechny typy, kosmetika pro ženy, notino.cz, šampón, přírodní kosmetika
93.39 Kč

Šampon High Amplify je ideálním přípravkem pro jemné vlasy bez objemu.

Matrix Šampon pro objem vlasů Total Results High Amplify (Protein Shampoo for Volume) 300 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, šampón, kosmetika pro ženy
95.87 Kč

Šampon High Amplify je ideálním přípravkem pro jemné vlasy bez objemu.

Matrix Šampon pro objem vlasů Total Results High Amplify (Protein Shampoo for Volume) 1000 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, šampón, kosmetika pro ženy
236.36 Kč

Delia Cosmetics Cameleo, 200 ml, Suché šampony pro ženy, Suchý šampon Delia Cosmetics Cameleo Cameleo vrátí vašemu účesu objem a svěží vzhled. Užijte si pocit čistých vlasů i bez nutnosti jejich umytí.Vlastnosti:pohlcuje přebytečnou mastnotuvytváří bohatý více a vzdušný objemprodlužuje efekt umytých vlasůJak používat:Nádobu před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně vmasírujte do jednotlivých pramenů a poté důkladně vyčešte. méně

Delia Cosmetics Cameleo suchý šampon pro objem 200 ml

notino.cz, delia cosmetics, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
81.00 Kč

Suchý šampon Naturia je vhodný pro všechny typy vlasů. Čistí vlasy bez nutnosti mytí. Absorbuje přebytečný maz z vlasové pokožky, osvěžuje ji a zároveň osvěžuje. Chrání vlasovou pokožku i vlasy.

René Furterer Suchý šampon Naturia (Dry Shampoo) 150 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, pro všechny typy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
225.62 Kč

Suchý šampon Naturia je vhodný pro všechny typy vlasů. Čistí vlasy bez nutnosti mytí. Absorbuje přebytečný maz z vlasové pokožky, osvěžuje ji a zároveň osvěžuje. Chrání vlasovou pokožku i vlasy.

René Furterer Suchý šampon Naturia (Dry Shampoo) 250 ml

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, pro všechny typy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
238.02 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Vaše vlasy budou plné života a příjemně provoněné. Šampon si můžete vybrat ve dvou odstínech, na světelé více a tmavé vlasy. méně

Moroccanoil Suchý šampon na vlasy s arganovým olejem (Dry Shampoo) 65 ml Dark Tones

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
221.49 Kč

Suchý šampon na vlasy je vhodný na cestování a v situacích, kdy nemáte čas umýt si vlasy vodou. Vaše vlasy budou plné života a příjemně provoněné. Šampon si můžete vybrat ve dvou odstínech, na světelé více a tmavé vlasy. méně

Moroccanoil Suchý šampon na vlasy s arganovým olejem (Dry Shampoo) 65 ml Light Tones

krasa.cz, notino.cz, na vlasy, suchá, šampón, kosmetika pro ženy
248.76 Kč
1 < >